Takläggare Dalarna

Takspecialisten i Dalarna

Om oss

En professionell takläggare i Dalarna

Vi åtar oss jobb över hela Dalarna och genomför både mindre och större projekt på ditt tak. Utöver takrenoveringar och takläggning så kan vi även bistå med följande tjänster:

  • Fasadrenovering: Ett slitet, lite tråkigt hus? Inga problem. Låt oss genomföra en fasadrenovering och ge dig ett hus som sticker ut på ett positivt sätt!
  • Byte av dörrar/fönster. Även här har vi egen tillverkning där högsta kvalitet – både sett till utseende och hållbarhet – garanteras.
  • Byte av stuprör och hängrännor.

 

Vi har tre stycken tak i vår produktion och dessa är vi väldigt stolta över. Det hanldar om tak med lång hållbarhet, snyggt utseende och med unika egenskaper. Ett tak är av plåt och i tegelimitation – Luja-Plåt – och det passar dig som söker ett lite lättare alternativ.

Uljas-Betong däremot – det passar dig med ett stabilare hus. Detta tegeltak är garanterat hållbart och skyddas genom en speciell beläggning på teglet. Färgen då, tappar inte det här taket färgen som de flesta andra tegeltak? Nej, vi blandar färgpigment direkt i betongblandningen, en metod som ger längre hållbarhet och som ger dig ett tak att njuta av under en en lång, lång tid framöver.

Det tredje taket är lite av finsk industris flaggskepp. Jalo-plåt; ett tak i stålplåt som har helt unika egenskaper och som verkligen är mer utvecklat än andra falsade stålplåttak du ser på marknaden. Finsk design och finsk kvalitet i en underbar kombination – ett tak som verkligen håller. En teknisk garanti på 50 år samt en kosmetisk sådan på 20 år gäller för både Jalo-Plåt och Luja-Plåt.

Vi berättar gärna mer om våra tak och vår verksamhet vid kontakt!

 

Säkra och trygga tak!